Klaaskoeken en marsepein: onze specialiteiten

Patisserie Courcelles grossiert in heel wat regionale specialiteiten! Tot in de wijde omtrek komen de klanten voor onze unieke klaaskoeken en marsepein in Kortrijk. Vanaf nu maken we ook zelf onze chocolade, de paardekoppen, reuzetruffelboter of champagne, bouchees en mueslireep!

Kortrijkse peperbol

Een absolute specialiteit en een van onze grootste troeven is de Kortrijkse peperbol, ambachtelijk klaargemaakt volgens een oeroud recept. Als enige zaak verkopen we de peperbollen, bereid met anijs en gekonfijt fruit, het hele jaar lang! Een ander heerlijk streekproduct is onze Kalletaart (drooggebak met frangipane, appeltjes en calvados).

Al onze streekgebonden specialiteiten worden vakkundig handgemaakt door de patissier en warme bakker, met echte boter en altijd met vers fruit, ook midden in de winter! Nergens anders zijn de streekproducten zo lekker als bij Patisserie Courcelles.

Uw vragen zijn welkom

Hebt u vragen over onze specialiteiten of wenst u een bestelling te plaatsen? Neem dan contact op met Patisserie Courcelles in Kortrijk via de contactpagina. Wij helpen u dan met plezier verder.

Patisserie Courcelles.

Doorniksestraat 8
8500 Kortrijk
Tel:. +32(0)56.22.06.81

Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site