Doorniksestraat 8, 8500 Kortrijk

Patisserie Courcelles in Kortrijk: voor brood, gebak en taarten

Ons aanbod

Ieder product is terug te vinden in de webshop met foto en omschrijving.

Brood

Ons assortiment dagverse, eigengemaakte broden, tafelbroodjes en koffiekoeken is bijzonder uitgebreid.

Gebak

Wij bieden dagelijks handgemaakte individuele gebakjes, speciale minigebakjes, ijsgebakjes en vele exclusieve taarten aan

Taarten

In ons aanbod vind je tal van heerlijke taarten en ijstaarten terug. We bieden ook drooggebak en mousses aan. Zo is er voor elk wat wils.

Kalletaart patisserie Courcelles

Specialiteiten

Wij bieden ambachtelijke streekproducten aan zoals kalletaart en peperbollen. In het naseizoen smult u van klaaskoeken en marsepein.

Huisgemaakte confiserie

Naast de traditionele taarten kunt u bij ons langskomen voor overheerlijke feesttaarten en themataarten. En van heinde en ver staan wij bekend om onze huisgemaakte confiserie, voor de zoetebekken onder ons.

De professionele en vriendelijke bediening geeft graag meer uitleg over het uitgebreid aanbod patisserie. Courcelles staat garant voor de heerlijkste producten en een persoonlijke service. Kom langs om het zelf te ervaren.

 

Bestel online

Courcelles verkoopt als enige zaak het hele jaar door de befaamde Kortrijkse peperbollen, bereid volgens oeroud recept met anijs en gekonfijt fruit. Ook de streekgebonden Kalletaart is niet te versmaden, net als de eigengemaakte specialiteiten zoals de Sapho, Albert of Bijoux.

Bestellingen kunnen natuurlijk ook worden geplaatst, zowel telefonisch als online bestellen is mogelijk, maar steeds minstens 1 dag vooraf! Om op zondag niet in de rij te hoeven wachten, kunt u vooraf uw bestelling plaatsen en betalen, en deze dan gewoon komen afhalen.

Contacteer ons

Hebt u nog vragen voor Patisserie Courcelles in Kortrijk of wenst u meer informatie? Neem dan zeker contact op via de contactpagina. Wij helpen u dan zeker verder.

GESLOTEN OP MAANDAG 29 MEI